Język francuski w gastronomii

Dostępność: W magazynie
Wysyłka: do 5 dni
Kod produktu: 702
Cena: 10,00 zł 10.00
Ilość: ilość szt.

Opis

Autor: Adriana Żyłów, Joanna Dołżycka

Książka jest przeznaczona dla osób uczących się języka francuskiego, miłośników Francji i kuchni francuskiej. Podręcznik został przygotowany dla tych, którzy znają podstawy języka, jak również dla osób początkujących, chcących wyjechać do Francji i pracować jako kelnerzy lub kucharze.

ISBN: 978-83-62739-11-0
Format: 29,5 x 20,5 cm
Ilość stron: 160

UWAGA! Od ceny pakietu nie ma dodatkowych upustów oraz rabatów.

Opinie (0)

Ten produkt nie ma jeszcze opinii. Zaloguj się i dodaj swoją opinię
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl